SPM RESULT

Assalamualaikum
wewet
Hey Boys & Girls
lame tak update blog lah
penyakit malas menyerang
dush2.
okey..
hari ni aku nk  post pasal
jeng2..

SPM result.

ramai yang tanye pasal result SPM aku
haha..
btw korang2 semua,,
aku bkn lah lelaki yang pintar..
tetapi aku juga boleh..
hahaha..
okeyy this is my result babe!!

Klik Kalau nak zOOm
act result aku xde la hebat sangat mcm korang..
ade yang 9a plus2 lagi..
hahaha
tapi aku puas hati sebab aku dpat semua kredit beb!!
act aku pernah harap pun sejarah aku dapat A.
tah mcm mane bole dpat A..
and then kimia kalau nk lulus kat skolah tu..
tnggu aku berjanggut dlu..
cikgu pun pelik aku dapat B..
hohoh.. :D

Thank You

Oh Result !!

Assalamualaikum
Hey korang
 Satu hari lagi weyh..
Oh my god..
takod giler aku..
gelebah pun ade..
entah la kan mcam mane result SPM aku


Ya Allah bagi lah hambamu nie 
result yang terbaik dan cemerlang..
Hanya kau yang mampu melakukan segalanye..
Amin Ya Allah.
.
Mungkin mlm ni aku gelebah dan ta bole tdo..
pkir pasal result aku esok..


InsyaAllah aku pasti dapat result yang
  cemerlang,gemilang dan terbilang
wah!! over gitu.. :P
wink3..
korang doakan untuk aku dan kwan2 yang lain keyh
All The Best..


Thank You

Hari Terindah :)

Assalamualaikum
Okey hari ni aku cuti..
so tak tahu nk buat apew kt rumah..
jadi dah plan lame nak ajak buah hati keluar
ehem3..
nak smbut bufday la katekan..
lame tak jumpe..
rendu giler~
so satu hari dpat jumpe..
terubat rindu dihatiku..
wah jiwang gitu aku..
okey gambar kat bawah nie
time kiteorg makan mcd..
alahai..
buat hati ni teringin ayam mcd..
hahahaha.. :P

makan dulu :)
Yumm!! Yumm!! 
okey dye pendek & saya tinggi~ wink3
muke keyang..hahaha

Thank you

Happy Birthday Nur Amalina

Assalamualaikum
Hey korang
okeyy
tarikh hari ni 
10.March.2012
tarikh istimewa buat insan
yang bernama
NUR AMALINA BT BAKRI


Selamat Hari Lahir yang ke -17 Sayang
semogo kehidupan awak lebih ceria 
dan dirahmati oleh Allah
InsyaAllah

nanti kite sambut same2 keyh
ini ade sesuatu yang istimewa untuk awak
saya harap awak suke
i love you

video

Thank You