Best !! Best !!

αssαlαмuαlαikuм
wah..wah..wah
belog aku da berhabuk weyh
HaHa
biase la kan da naek form 5 ni
busy la skit dengan :

keje sekolah
keje rumah
ulangkaji
aktiviti sukan
hal pengawas

HaHa
smpai rase ta ckup mase beb!
tapi tape cuti untk 
HARI RAYA CINA 
ini aku ambil skit mase nk update blog aku nie
dan raya cina ni jgk
HaHa
semua family aku balik
along,angah,abg wan,fikin
rindu kat fikin weyh
so rumah aku ramai la nanti..
besh,..besh
HaHa
gedik gitu aku
 bile fikin smpai jew kat
aq terus snap pic dye wat kenangan

say HEY !!
!! dgn mummy !!
!! sonok dpat robot baru !!
hehe
aksi spider kid

THANK YOU

Kenape? Kenape? Kenape?

αssαlαмuαlαikuм
uke hari ini
pada aku hari terburuk 
untuk tahun baru ini


Yeah! aku tahu first skola 
mesti kene happy 
tetapi
kenape harus aku diperlakukan sebegini
salahkah aku menegur kesilapan dia
salahkah aku memarahi dia atas kesilapan dia sendiri
!! kenapa awak terlalu EGO !!
!! kenapa !!
buanglah ego awak tu
tak kemana pun kalau awak 
TERLALU EGO & KERAS HATI


dan kenapa awak susah memahami perasaan saya
♡♡ saya sayang awak ♡♡
saya ingin memiliki awak seumur hidup saya
salahkah saya membetulkan kesilapan awak
!! awak rase saye sanggup jika awak bersama orang lain !!
semestinya TIDAK
tetapi awak seandainya saya ini tidak 
sempurna bagi awak
lepaskan saya pergi
!! LEPASKAN !!

Happy New Year 2011

αssαlαмuαlαikuм
uke tak sempat 
paan nak post sebab
sibuk sikit 
maklumlah
TAHUN BARU
HaHa
semalam paan 
dengan family semua
meraikan ketibaan tahun baru
beramai-ramai.
First, kiteorg pergi makan dekat
PUNCAK MUTIARA CAFE
nak senang 
KG.PELET 
HaHa
dkt situ paling top 
nasi briyani

NASI BRIYANI PEHA KAMBING

SEPUPU YANG PEMALU :)
sewaktu nak order makanan  =)
Yang berhormat sedang makan~ HaHa
then, lepas perut semua 
dah buncit
HaHa
kiteorg ramai g tgk bunge api
~wee~
video

 HaHa
ini video bunga api dan 2 orang budak 
malu nak jadi wartawan
hampeh la korang
ta sporting langsung
tu la akibat mkan bnyk
HaHa


THANK YOU