"Happy New Year"

Assalamualaikum
hey korang
okey :))
kejap jew rase masuk tahun 2012
kan? kan? kan?
tgk dekat wall geng2 facebook pun
semua dah update
"HAPPY NEW YEAR"
aku jew slow skit
ngek jew~~

xde la.sebenarnya
aku baru balik dari makan malam
makan besar punya same dengan
mak cik2,pakcik2 dan kezen2
haha
big family kate kan
kiteorang makan dekat mane entah
taman rabena ape kebenda 
tapi yang pasti tepi pantai
syiiook beb
peqak gitu xp
and then lepas rase perut semua 
dah muncit2
so pegi la tengok bunge api
ramai giler kod~~
tapi bunge api tahun nie ta gempak
kejap jew siot~~

Apit , Diana & Anis
Bro Aiman & Apit
Sembang sakan depa nie~~
YB-YB sedang bermesyuarat
Diana & Anis
Kezen-kezen
Act. nk tayang yg kat tangan tuh. HAHA
okey~saya bersama bdk2 comel

okey2 kejap
ade lagi
jadi ape erk azam aku untuk tahun 2012
tahun baru nie
okey :)
azam aku

> Nak Dapat Result Yang Cemerlang & Sambung Belajar Sampai Ijazah <
> Nak keje sementara tnggu result nak dapatkan galaxy tab atau ipad2 <
> nak enjoy my time with my family <
> mempertingkat keimanan kepada Allah <
> nak setia pada nur amalina binti bakri <
> nak amek kelas spoken english coz aku bodo skit kalau nk speaking2 nie <
> lastly nak berjaya dalam hidup dismping keluarga dan kawan <

okey itu jew kod post aku
sempena tahun baru nie
so harap korang pun enjoy dengan kehidupan korang
dalam tahun baru nie k.

thank you

"Selamat Malam Cinta"

Assalamualaikum
hey korang
salam satu blogger
so hari ni post aku agak
 sedih + bengang skit
coz aku ta pena terase macam ni
yea2 dalam soal ni
kau nur amalina memang ta salah
aku tahu tapi dgn sikap mamat tuh
aku memang bengang gile kod
setakat kau nk chat dgn awek aku
xde hal la aku tak kesah
tapi asal nak kutuk aku
ape kau dah ckup baik kew?
ape kau da ckup sempurna?
ta kesah la weyh
bende da lepas
kalau aku marah pun tade gunenye
so hari ni agak bosan bagi aku


jadi aku buat satu lagu cover
untuk nur amalina binti bakri
coz aku tak nak
dye sedih pasal aku
aku tak nak dye risau pasal aku
coz i love you so much
and i want to be the perfect one for you syg

Selamat Malam Cinta by EncikMimpi
Cover by Paan

video
Pastikan Korang OFF Background Music 
Dekat Sidebar Dulu Okey !!

Thank You 

"First Date"

Assalamualaikum
hey korang
okey today hari yang paling special 
dalam hidup aku
sebab ape?
mane tak special
dapat jumpe orang yg kite cintai
haha.
ta sia2 aku naik turun
bas + teksi
semata-mata nk jumpe dye
excited kod
pest time katakan nk jumpa
dan parent dye
and aku nk share dgn korang
aku tgk cite 
suatu malam kubur berasap


korang yang xtgk
pegi cepat-cepat
kat dlm wayang bawak tali ikat perot
cite dye lawak beb
pecah prot korang kalau tgk
walaupapepun kepada nur amalina binti bakri
kau memang terbaik ark syg
sporting giler mcm ibu 
walaupun kau pendek dari aku
tapi kau paling tinggi dalam hati
walaupun kau kurus dari aku (jeles)
tapi kau yang paling besar 
dalam ingatan nieh
so jgn risau la keyh
i only love you

saya tinggi~~ yea!!
amalina & firdaus
saya suke pic nie
budak smart
i love you
thanks for pilih ni untuk orang :D
thank you


"LULUS"

Assalamualaikum
hey blogger & hey rakan internet
okey
entry kali ini bertajuk 
LULUS
sebab ape lulus?
haha..
sebab aku dah lulus test computer untuk 
lesen kerete dan moto
syok kot!!
mase mule2 nak masuk tu
perghh..ketar tahap parkinson
tapi bile dah jawab tu..
rase ta ingat diri pulak
Haha
then paling boring bile aku tunggu pakcik driver
nak balik kew sg.kob (tempat agensi)
perghh.
lame gile..sampai nantok
jadi ini lah keje aku nk hilangkan nantok.
tapi tak kesahlah semua tu
janji aku LULUS
HAHAHAHAHAHAHAHAHAH

45/50 jew..
kereta idamanku !! xP
jam ini paling lame aku pernah pakai..hahaha
okey..aktiviti tayang kasut,  >.<'
asal kaki mesti kene mcm tu? hahahaha
thank you 

"Dirimu Satu"

Assalamualaikum
hey blogger & hey rakan internet
okey korang
today entry kali ni
aku nk share dgn korang tentang 
background music aku
yang pada aku sangat best kod
haha
btw lagu ni aku tujukan kepada
Cik Nur Amalina binti Bakri
buah hati saya
i love you sayang


Ungu - Dirmu Satu

I will always love you kekasihku
dalam hidupku hanya dirimu satu
i will always need you cintaku
selamanya takkan pernah terganti

Ku mau menjadi yang terakhir untukmu
ku mau menjadi mimpi indahmu
cintai aku dengan hatimu
seperti aku mencintaimu
sayangi aku dengan kasihmu
seperti aku menyayangimu
i will be the last for you
and you will be the last for me

I will always love you kekasihku
dalam hidupku hanya dirimu satu

Ku mau menjadi yang terakhir untukmu
ku mau menjadi mimpi indahmu

Cintai aku dengan hatimu
seperti aku mencintaimu
sayangi aku dengan kasihmu
seperti aku menyayangimu
i will be the last for you
and you will be the last for me
i will be the last for you
and you will be the last for me

thank you

"Berubah"

Assalamualaikum
hey blogger & hey rakan internet
okey today aku nk post
entry yg memang sedih bagi aku
ntah la kan knape hari ni,
semua berubah
aku ta faham la.
mungkin aku terlalu emosi
coz aku demam..


tapi yang paling aku sedih
bile semua bende yang aku harapkan musnah
susah sgt dye nk faham perasaan aku
aku ta nk terlalu memaksa
tapi aku manusia
ade juga perasaan
tapi ta kesahlah.
asalkan dye happy pun dah cukup bahagiakan aku
walaupun perasaan aku..
entah la,
btw aku just nk cakap


im truly miss you dear
Saya Hanya nak yang terbaik untuk awak
im sorry dear
thank you

"WEbcam"

Assalamualaikum
hey blogger & hey rakan internet
hari ni aku tak post pape lagi..
btw
hari ni sibuk skit..
sibuk buat ape paan?
haha..
sibuk tlg orang jual burger..


ye la kan cuti panjang..
tak tahu nak buat apew..
haha.
so tlg la ape yg patot kan? kan?
and then pagi tdi pulak aku baru jew amek lesen memandu
so dapat la buku nie..


kene la study pulak 
adess  >.<'
btw ta kesah lah..
hahahah
nak dapat lesen punye pasal..
redah jew~~
then bile smpai malam pulak..
hahahaha..
terubat miss saya dkat gurlprend saya
bile kiteorang dpat webcam
yeepeew~~

senyum sokmo <3
sweetkan dye~~ <3
i love you
for you gurlprend saya:
thanks coz sudi webcam dgn saya.
terubat miss-miss dkat awak
haha.
i love you meyh <3

thanks you

"TERHARU"

Assalamualaikum
hey blogger & hey rakan internet
rajin la pulak paan update blog 
kan?kan?
haha..
satu hari sampai 2-3 post..
dasat-dasat..
biase la bile da senang hati..
semua rase nak buat..
hahaha..
so entry kali ni tentang gadis nie..
alamak paan ni ta abis-abis sal pompuan?
haha..
lantak aku la..
mase aku online fesbuk 
tetibe nmpk buah hati aku post something dkat wall


then aku terus bukak
then aku bace post dye yang pertama
biase la budak baru nk berjinak dengan blog
syabas dear <3
haha
terharu siot bace post entry dye


so korang semua bole la follow dye keyh
kerjasama korang amat aku harapkan



Thanks Yaw

"no more stress"

Assalamualaikum
hey blogger & hey rakan internet
entry kali ni tentang
feel aku bile lepas SPM
perrghh..
memang ta bole cakap la
mcm mane rase habis SPM
well
no more books & no more stress
haha


i like gitu
macam slalu tiap2 pagi bangun pergi skola
tapi skunk bangun pagi 
mengadap pesbuk nie ha..
gile kan? kan?
hmm
untuk cuti panjang aku fikir nak keje jgx
akak aku pun ade apply aku untuk kerja
dekat terangganu..
tapi rase mcm xsnggup
coz kene berjauhan dengan 
joyah tersyg aku :( 

 
papepun nanti aku fikir balik
haha..
btw itu sahaja untuk hari ini
salam satu blogger

thank you