mereka hebat!!

hey korang..
ntah la kan..
semenjak dua tiga hari ni..
hidup aku jadi ta menentu jew..
kejap masalah ni..kejap masalah tu..
tapi aku bersyukur dengan ape yang tuhan telah kurniakan aku
aku ade kwn2 yang sgt mehami aku..
thanks la korang bnyk bantu aku..
bagi semangat..hiburkan aku..
korang memang terbaik oit.

ni kawan aku

thnks to chiro (kucing tersyg)
bdk kcik yang cumel ni
seharian aku boring.
aku cari dye.:D
 
video
 
seterusnya
thanks tu iena.
opah saya dari melaka..
dye baik,caring n funny.
kalau text dye
bole pecah perot beb..
haha,..
p/s:
thanks iena for being my special friend

muke stress tpi cute!! : p

thanks pulak dekat wanie..
dye nie amoi saya dari kulim
haha.
kire cucu la nie.
dye jgx caring,kuad merajok n manje..
haha.
tapi kalau tgk muke dye..
teringat kat seseorang :'(
btw wanie.
thanks cucu atox!!
bgge dpat kenal awak!!

saya suke idong dye!! cute!! keke


thank you

handpHone idaman :D

tepat jam 12.30 malam tadi.
aku konon-kononye tengah
search la dekat google.
search tentang "phone" la katakan..
haha
(bajet nak beli phone baru)
tibe-tibe
aku tergelak sorang2
apabila melihat satu phone nie..
haha
korang tengok pasti tergelak punye

iphone 33cepocen

kalau dulu phone ni org ckp 
"baling kat lembu pun bole mati"
tapi aku rase kalau versi ini
nk baling kt lembu pun fikir sejuta kali kod!!
haha..
btw tu sahaja!!

thanks

PLKN 2012

Assalamualaikum
OKEY
tengok pic kat bawah nie
hAha



ta dapat la pula
grrr..
rase mcm nk pegi kod!
btw
korang da check?
blom check
klik pic kat bawah ni


Thank You

Blog BerWajah Baru

Assalamualaikum
Okey!
alhamdullillah..
akhirnya sampai jgk hajat nak ubah design blog nie..
blog dlu rase buruk kod..design lama katakan
so skrang blog da baru!! 
hAha
apa macam cantek ta sekarang?
cecite-cecite
haha..
by the way
kalau korang suke design blog paan nie
tlg like post nie ukeyh.
kalau korang like..
that means korang setuju la blog nie cantek..
kalau ta like un ta pew.
Haha

thank you